Wednesday, June 12, 2024
Banner Top
Igor Grosu, Președintele Parlamentului Rep. Moldova: Rolul religiei și al credinței, foarte important în contextul actual

Președintele Parlamentului Republicii Moldova l-a vizitat joi pe Părintele Patriarh Daniel. La întâlnire au mai participat Marcel Ciolacu, Președintele Camerei Deputaților a Parlamentului României, și Nicolae Ciucă, Prim-ministru al Guvernului României.

După întrevedere, oaspetele de peste Prut a declarat pentru jurnaliștii Centrului de Presă Basilica al Patriarhiei Române că în această perioadă este mai important ca oricând rolul credinței și al religiei: „Am remarcat și cât de important este rolul religiei și al credinței în special acum, în perioada aceasta foarte dificilă, ținând cont de atrocitățile care au loc în proximitatea noastră”.

„Acum rolul Bisericii este foarte important, mai ales când vorbim despre ajutorul celor aflați în dificultate, fie că este vorba despre refugiați sau de comunitățile noastre”, a spus Igor Grosu.

Sursa: https://basilica.ro/igor-grosu-presedintele-parlamentului-rep-moldova-rolul-religiei-si-al-credintei-foarte-important-in-contextul-actual/

Banner Content

0 Comments

Leave a Comment