Sunday, May 28, 2023
Banner Top
Filantropia se intensifică în crize sociale și economice: Arhiepiscopia Târgoviștei

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Acţiunile social-filantropice ale Arhiepiscopiei Târgoviştei s-au intensificat în ultimii ani, în pofida crizei medicale şi a celei economice. 

În 2022 au fost ajutate, în bani şi produse, 128.568 de persoane aflate în dificultate. Valoarea ajutorului a fost de 4.589.819 lei, spre deosebire de 4.099.750 lei în anul 2021.

Datele au fost prezentate în timpul lucrărilor Consiliului Eparhial și ale Adunării Eparhiale ale Arhiepiscopiei Târgoviştei, prezidate de Înaltpreasfințitul Părinte Nifon, Arhiepiscopul Târgoviștei, Mitropolit onorific și Exarh patriarhal.

Evenimentul s-a desfăşurat la Centrul Eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviştei.

În cuvântul rostit, ierarhul a prezentat cele mai importante repere din activitatea pe anul 2022 a Arhiepiscopiei Târgoviștei şi a subliniat că „intensificarea ajutorării aproapelui aflat în nevoi și suferință, acum, când crizele sociale și economice afectează pe mulți semeni de-ai noștri, mai ales din cauza războiului de la granițele țării noastre”.

Sursa: https://basilica.ro/filantropia-se-intensifica-in-crize-sociale-si-economice-arhiepiscopia-targovistei/

Banner Content

0 Comments

Leave a Comment