Sunday, May 28, 2023
Banner Top
Banca de Alimente din Moldova își îmbunătățește activitatea cu ajutorul UE: proiect de 1,3 milioane €

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Uniunea Europeană a donat marți două autoturisme frigorifice Băncii de Alimente din Republica Moldova. Sprijinul a fost oferit în cadrul proiectului „Parteneriate pentru servicii de cantină socială incluzive și durabile”, în valoare de 1,3 milioane euro, desfășurat cu scopul de a dezvolta serviciile de cantină socială din stânga Prutului.

„Uniunea Europeană acordă suport continuu cetățenilor Republicii Moldova în scopul ameliorării impactului crizelor din ultimii ani – pandemiei de COVID-19, crizei energetice, crizei provocate de războiul din Ucraina”, a declarat Magdalena Mueller-Uri, șefa secției Operațiuni în cadrul Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova.

„Situațiile de criză afectează în mod disproporționat persoanele din grupuri vulnerabile. În acest context, colaborarea cu societatea civilă este deosebit de importantă. Datorită celor două vehicule specializate dotate cu sisteme frigorifice, capacitatea Băncii de a sprijini serviciile sociale ce susțin persoane din grupuri vulnerabile va fi îmbunătățită semnificativ.”

Sursa: https://basilica.ro/banca-de-alimente-din-moldova-isi-imbunatateste-activitatea-cu-ajutorul-uniunii-europene-proiect-de-13-milioane-e/

Banner Content

0 Comments

Leave a Comment